Inchide

Sistem pluvial


Sistemul de drenaj a apelor pluviale completează funcţionalitatea acoperişului pentru că asigură o drenare eficientă a apei.

Componentele sistemului de drenaj sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricaţie, la dimensiuni exacte, sunt etanşe şi rapid de asamblat şi montat.

Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate, sistemele de drenaj pot fi utilizate în orice climat şi au o durată ridicata de viaţă.

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.

Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.

Sistemul de drenaj este produs în două variante tipodimensionale:
  • 125/88 unde jgheabul are diametrul de 125 mm şi burlanul are diametrul de 88 mm.
  • 150/97 unde jgheabul are diametrul de 150 mm şi burlanul are diametrul de 97 mm.

Paletă de culori

*Culorile pot să difere în funcție de tipul monitorului. Pentru a te asigura că alegi culoarea potrivită, cere paletarul de culori.

Granite® Rain

Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş.

Căutăm constant să îmbunătăţim şi să inovăm sistemul de drenaj.
Tocmai de aceea am adus în portofoliul nostru cel mai nou tip de oţel special conceput pentru sistemul de drenaj, de la ArcelorMittal Eisenhüttenstadt, Germania.

Oţelul Granite® Rain este cel mai eficient raport intre aspectul estetic, durabilitate si cost.

Noua materie primă de la ArcelorMittal Eisenhüttenstadt, Germania, combină durabilitatea cu uşurinţa utilizării, flexibilitata, garanţia şi estetica.

AVANTAJE

• Aspect granulat
• Strat de vopsea cu flexibilitate crescută pentru creşterea rezistenţei la condiţiile meteo
• Strat zinc 275 gr/mp